Üdvözöljük a Szuro-Trade Kft. honlapján

"Ha egy szokásos dolgot szokatlanul jól csinálsz, a világ felfigyel rád."
George Washington Carver

Híreink

Sikeres női vezetők az agráriumban

Sikeres nők az agráriumbanBár régen férfias szakmának számított a mezőgazdaság, mára a nőknek is jelentős szerepük van az iparág sikeres működésében. Így van ez a 25 éves múltú Szuro-Trade Kft-nél is, ahol az ágazatok több mint felét nők irányítják.
Megyénk egyik meghatározó vállalkozásának fő profilja a növénytermesztés, termény felvásárlás - és kereskedelem, input anyag kereskedelem, szállítmányozás, brikettgyártás, szerviz és vizsgabázis szolgáltatás.
A cégcsoport Dunaföldváron búza malmot üzemeltet, Nyíregyházán az Ipari Parkban pedig tavaly kezdte meg működését az Európában is egyedülálló gluténmentes zabfeldolgozó üzem.
A vezetésre kezdetektől fogva jellemző az innovatív szemléletmód, a környezettudatos, költséghatékony megoldások iránti elkötelezettség. A vállalkozás sikeres működésében jelentős szerepet kap a szakértelmen túl a jól összehangolt csapatmunka és a családias hangulat.

2020.12.01.

A teljes cikk megtekintése

Világszínvonalú és egyedülálló terményszárító technológia

Terményszárító technológiaHa ön terményszárító telep tulajdonos és elkötelezett a költséghatékony, energiatakarékos megoldások mellett, akkor ajánlom figyelmébe új alapelveken nyugvó komplex terményszárító technológiánkat! Miért is egyedi? Mert fosszilis és más külső hőenergiaforrás nélküli zárt energetikai folyamatként kezeli a terményszárítás folyamatát.
A berendezés lényege, hogy gáz és más külső hőenergiaforrás nélkül képes működni!
Mivel a prototípus berendezéseket különböző teljesítményű és gyártmányú gabonaszárító tornyokhoz is sikeresen tudtuk adaptálni, a következő célunk ezen berendezések piaci értékesítése annak érdekében, hogy az általunk megvalósított innováció előnyeiből minél több, akár már meglévő, de még gázégőt használó gabonaszárítókat üzemeltető társaság is profitálhasson.

2020.08.03.

A teljes cikk megtekintése

Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

A Portfolio megrendezésében, a "Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019" elnevezésű konferencián vettünk részt augusztusban Hajdúböszörményben. A rendezvényen Szurovcsák András "Zabtermesztés és feldolgozás újra gondolva - új perspektívák a növénytermesztésben" címmel tartott előadást. A vele készült interjú a lenti linken olvasható el.

2019.09.03.

A teljes cikk megtekintése az AGRARSZEKTOR.HU-n

Életképes a gluténmentes projekt

Életképes a gluténmentes projektA GOF hosszú távú jövedelmezőséget vár a Széchenyi 2020 program támogatta milliárdos fejlesztéstől.

Gluténmentes pék- és cukrásztermékek előállítására alkalmas lisztkeverékek és a gyártáshoz szükséges malomipari technológiák fejlesztésén, a gluténmentesség dokumentálásához szükséges rendszer kidolgozásán, továbbá a haza körülmények között ipari méretekben termeszthető gluténmentes növenyek kiválasztásán dolgozik az a nyíregyházi GOF Hungary Kft. által vezetett konzorcium, amely erre 627 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Széchenyi 2020 programban.

2017.10.31.

A teljes cikk megtekintése


A Szuro-Trade megcsinálta azt, amiről mások csak álmodnak!

Világszínvonalú és egyedülálló terményszárító technológiát fejlesztett ki és állított üzembe a nyíregyházi székhelyű Szuro-Trade Kft. A mezőgazdasági vállalkozás olyan berendezést valósított meg, amely gáz és más külső hőenergiaforrás nélkül képes a terményeket szárítani. A fejlesztés a Zöld Ipari Innováció Program és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus segítségével jött létre, több mint 400 millió forintból.

2017.04.28.

A teljes cikk megtekintése a NYIREGYHAZA.HU-n


Négyszáz millió forintos technológiafejlesztés a nyíregyházi Szuro-Trade Kft.-nél

Záró rendezvényFejlesztette terményszárítási technológiáját a mezőgazdasági szolgáltatásokkal és kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó Szuro-Trade Kft., a 403 millió forint értékű, részben a Norvég Finanszírozási Mechanizmus támogatásával megvalósult beruházást pénteken adták át Nyíregyházán.

2017.04.28.

A teljes cikk megtekintése a SZON-on


Norvég támogatásból fejleszt a Szuro-Trade Kft.

A "zöld-innováció" révén a vállalkozás mérsékli a terményszárítás során keletkező hulladék mennyiségét, ezáltal is csökkentve a cég ökológiai lábnyomát.

2016.05.19.

A teljes cikk megtekintése a SZON-on


TOP 100 különdíj 2015

TOP 100 különdíj 2015A Szuro-Trade Kft. 1996-os alapítása óta mezőgazdasági termeléssel (kb. 3000 hektáron és elsősorban gabonafélék, valamint napraforgó, repce termesztésével és a termény kereskedelével foglalkozik. A cég kiemelt célja, hogy teljes körű szolgáltatást biztosítson az ügyfelei számára, a termeléstől egészen a szállításig. Saját szállítókapacitással, teherautó parkkal rendelkezik, amelyekkel bel-és külföldre egyaránt fuvaroznak. Távlati stratégia céljaik között szerepel (és a megvalósítás már megkezdődött) a megújuló energia források hazai részarányának a növelése, a mezőgazdasági termelésre alapozva. Ennek keretében tervezik egy bioenergia komplexum megvalósítását is.

2015.11.27.

A teljes cikk megtekintése
A teljes cikk megtekintése a SZON-on
Fotógaléria megtekintése a SZON-on


Profiles különdíj 2011

Profiles különdíj 2011Cégcsoportunk sokszínűségének titka versenyképességünk fenntartása és hatékonyságunk folyamatos növelése. Ennek érdekében az infrastrukturális és technológiai korszerűsítéseken túl, vezetőségünk nagy hangsúlyt fektet a humánerőforrás fejlesztésre is. Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink a változó körülményekhez alkalmazkodni tudó, szakmailag felkészült kollektívát alkossanak, csakúgy, mint a professzionális, menedzsment ismeretekkel és képességekkel rendelkező vezetők.

A Profiles International a nemzetközi piacon 25, Magyarországon 15 év tapasztalattal bíró vezető a világon a kiváló munkaerő kiválasztásban és fejlesztésben. Komplex értékelő eszköztárat biztosít a munkaerő alkalmazásának minden fázisához,a kiválasztástól a tréning-szükségletek megállapításáig, az önfejlesztéstől a coaching-on keresztül a teljesítménymenedzselésig.

Együttműködésünk és évek óta tartó közös munkánk eredményeként 2011-ben Szurovcsák Andrást választotta a Profiles International Hungary az év innovatív magyar vállalkozójának.


ÁLLÁSLEHETŐSÉG

DUÁLIS KÉPZÉS